‘Els Pastorets’ són fidels a la seva cita amb el Nadal

Imagen noticia
Campanya nadalenca per estimular les compres entre el comerç local
19 de diciembre de 2018
Imagen noticia
El públic rubinenc gaudeix de clàssics de l’òpera durant la Cantada Popular
24 de diciembre de 2018

‘Els Pastorets’ són fidels a la seva cita amb el Nadal

Imagen noticia

Quan arriba el Nadal no pot faltar la representació de l’obra de teatre ‘Els Pastorets (l’adveniment de l’infant Jesús)’, el clàssic nadalenc català. Fa 94 anys que es va representar per primera vegada a Rubí aquesta obra de teatre, tan nostrada, que explica el naixement de Jesús, la lluita entre el bé i el mal i històries de pastors que rememoren el primer Nadal.

El Grup Escènic del Casal Popular, amb la col·laboració de l’Escola de Sardanes Flor de Neu, torna a oferir quatre oportunitats per veure l’espectacle: el 22, 23, 29 i 30 de desembre a les 18 hores al Casal Popular. «Fa tres mesos que treballem en ‘Els Pastorets’, estem contents i il·lusionats», explica la presidenta del Casal Popular, Montserrat Comellas.

El director de la representació, Daniel Bové, ha explicat algunes de les novetats de la posada en escena: «Farem una nova coreografia de les fúries, sabem que tenim un públic fidel que cada any ve i el volem sorprendre, aquest any ens hem centrat en la interpretació».

L’actor Roger Pérez, que interpreta el pastoret Rovelló, ha explicat que han inclòs en l’obra novetats que li aporten «un toc còmic i divertit per a totes les edats».

En la representació de l’espectacle de Josep Maria Folch i Torres hi participen més d’una seixantena d’actors i actrius entre els dos espectacles i més d’una vintena de persones a l’equip tècnic.

Enguany, a diferència de l’any passat, la música tornarà a ser enllaunada per problemes d’agenda amb els professors de l’Escola de Música.

Les entrades es poden adquirir per internet a través del web del Casal Popular. El preu és de 7 euros i hi ha descomptes per les persones sòcies de La Xarxa, pels membres del TR3SC, els menors de 10 anys i les persones jubilades.