La major part de les vies de circulació de Rubí ja tenen una limitació de 30 km/h

coronavirus
Estancament de les dades epidemiològiques mentre s’accelera la vacunació
13 de maig de 2021
curses cotxes
Els polígons de Rubí tornen a ser escenari de curses de cotxes il·legals
13 de maig de 2021

La major part de les vies de circulació de Rubí ja tenen una limitació de 30 km/h

Senyalització de la nova Zona 30. / Localpres-Ajuntament

L’Ajuntament ha instal·lat senyalització vertical i horitzontal a diverses vies de la ciutat per adaptar-les a la Zona 30 després que hagi entrat en vigor la modificació del Reglament de circulació. Aquesta nova normativa obliga a circular a 30 km/h en vies d’un únic carril per sentit de circulació. En vies de dos o més carrils per sentit, el límit seguirà sent de 50 km/h, a excepció de les vies interurbanes com la c-1413 o la BP-1503.

Tot i que les vies de l’avinguda de l’Estatut, Molí de la Bastida i de l’Electricitat i el carrer Edison compleixen els requisits per circular a 50 km/h, l’Ajuntament ha decidit que també siguin de Zona 30 per incrementar la seguretat.

La reducció generalitzada de la velocitat comporta una reducció del soroll i una millora de la salut, però també més seguretat en cas d’atropellaments o accidents. Pel que fa a l’avinguda de l’Estatut, l’Ajuntament continua treballant perquè aquest pas de vehicles sigui Zona 30 per tal que deixi de ser una zona de pas dels vehicles que creuen Rubí per anar a altres municipis.

1 Comentaris

  1. miquelrub ha dit:

    Potser tallant el carrer i ampliar l’illa de vianants fins a l’avinguda de l’Estatut ja estaria bé….senyors a 30 kms/ hora per una via on la presència de vianants és molt baixa…..esteu grillats, i a més us penseu que la gent d’altres municipis no l’atrevessaran igual, potser no sabeu que la majoria de persones que viuen en aquella zona agafen el cotxe per anar a treballar fora de Rubí o al mateix Rubí i com hagin de tardar més de mitja hora en travessar un carrer no els farà cap gràcia… voleu dir que penseu en com feu les coses? i per altra banda més cotxes a menys velocitat més contaminació !!! Si Rubí ja no té moltes mancances mica en mica us l’aneu carregant

Deixa un comentari