Els Premis Rubeo d’Or distingiran una seixantena d’esportistes i entitats

pluja
Activats els plans d’emergència per pluges i vent a partir del vespre
22 de noviembre de 2021
L’execució del Pla de verd urbà comença millorant el parc de Ca n’Oriol
22 de noviembre de 2021

Els Premis Rubeo d’Or distingiran una seixantena d’esportistes i entitats

Imatge de l’última edició dels Premis Rubeo d’Or. / Localpres-Ajuntament

El teatre municipal La Sala acollirà aquest dimecres la tercera edició dels Premis Rubeo d’Or, amb els quals es reconeixeran els mèrits recents dels i de les esportistes de Rubí. La gala, que es recupera després de l’obligat parèntesi per la pandèmia, vol esdevenir aquest any un homenatge a totes les entitats que han treballat per mantenir actiu l’esport local durant aquests temps difícils.

En una primera part de la gala, es lliuraran els Rubeo d’Or a les 37 entitats esportives rubinenques en agraïment especial pel seu treball durant l’últim any i mig. A continuació, es reconeixerà una vintena d’esportistes pels èxits assolits en diverses disciplines individuals o per equips. En aquest apartat, hi tindrà un protagonisme destacat el waterpolo, gràcies als triomfs aconseguits per diverses jugadores rubinenques al Mundial i als Jocs Olímpics de Tòquio, però també hi figuraran representants de l’atletisme, la petanca, el patinatge artístic, l’hoquei en línia, el bàsquet, el futbol i els balls llatins. 

Finalment, s’entregaran els premis Rubeo d’Or institucionals a set personalitats i entitats locals per la seva trajectòria dedicada a l’esport.

La gala estarà conduïda un any més pel periodista esportiu de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler i serà amenitzada amb l’actuació de l’Escola de Ball i Teatre Vuit Temps. Entre el públic, hi haurà una nodrida representació del teixit esportiu local, que tindrà també la possibilitat de retrobar-se en una recepció posterior al Celler.

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa Ana M. Martínez i comptarà també amb la participació del regidor d’Esports, Juan López, i de la regidora responsable del Programa de promoció de l’esport femení, Marta Oliva.