Els Tres Tombs es traslladen a finals d’abril per poder celebrar totes les activitats

La Riera que volem proposa construir un gran parc a l’Escardívol i soterrar la C-1413
10 de enero de 2022
Rubí tanca el 2021 amb una pèrdua de població del 0,05%
11 de enero de 2022

Els Tres Tombs es traslladen a finals d’abril per poder celebrar totes les activitats

La Societat Sant Antoni Abat ha decidit ajornar la celebració dels Tres Tombs, que havia de ser la darrera setmana de gener i que finalment se celebrarà el darrer cap de setmana d’abril, entre el 29 d’abril i l’1 de maig. 

Segons ha explicat el president de la Societat Sant Antoni Abat, Manel Bamala, la decisió s’ha pres per la situació pandèmia actual, que imposa restriccions en la reunió de persones i també el toc de queda: “Hem decidit canviar la data perquè no podíem fer la festa com teníem previst per les restriccions que va imposar el govern abans del Nadal”. 

L’any passat, la festa es va poder mantenir de forma testimonial, ja que les úniques activitats que es van poder celebrar van ser la missa, els actes relacionats amb la bandera i la recepció a l’Ajuntament. Enguany, en canvi, estava previst fer una edició de la Festa de Sant Antoni Abat pràcticament normal, amb la missa, la plantada de la bandera, la recepció dels banderers, el ball, la rua del diumenge i l’espectacle musical, que anirà a càrrec de l’Orquestra Meravella: “Farem la festa com de costum, l’únic que canviarà serà la data”, ha explicat Bamala. 

En aquesta 163a edició de la Festa de Sant Antoni Abat la banderera serà Montserrat Comellas, que estarà acompanyada pels seus fills, Oriol i Sergi Cortés. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES