En Comú Rubí torna a impular un concurs per destinar els seus excedents de sou

Les waterpolistes del CNR Elena Ruiz i Elia Jiménez, campiones del món junior amb la selecció espanyola
19 de octubre de 2021
La Biblioteca ofereix una Guia de recursos per a la diversitat funcional
19 de octubre de 2021

En Comú Rubí torna a impular un concurs per destinar els seus excedents de sou

L’assemblea d’En Comú Rubí ha aprovat el calendari i les bases de la tercera edició del concurs ‘Fem-ho en comú’, una iniciativa que busca destinar els excedents de sou a projectes locals.

El codi ètic de la formació política marca els topalls salarials que poden cobrar els càrrecs públics, en aquest cas Ànnia García i el fins fa poc també regidor Pau Navarro. Amb els diners sobrants, En Comú fa un concurs amb propostes per tal d’ajudar a projectes locals a tirar endavant.

La dotació econòmica en aquesta edició serà de 2.000 euros i els projectes es poden presentar fins al 19 de novembre. Els projectes presentats han d’estar vinculats a alguna de les categories que es recullen a les bases: esport, cultura, educació, àmbit comunitari, habitatge, medi ambient, mobilitat i salut o memòria i drets civils.

En les darreres edicions, han estat dotats amb un premi de 1.400 euros entitats com Alfa Rubí, CEF Can Mir, 1punt5 i EducaPlay.

Rumb a les municipals

D’altra banda, Catalunya en Comú té previst celebrar el 20 i 21 de novembre la tercera assemblea, motiu pel qual la secció local està presentant els documents que es portaran primer a l’assemblea comarcal i després a l’assemblea nacional. L’objectiu de l’assemblea serà definir l’estratègia de les eleccions municipals del 2023 i té per títol ‘Arrelar, guanyar i transformar. Horitzó 2023’.