En Comú Rubí engega un nou concurs per finançar projectes ciutadans

Rubí general xavi olmos
Rubí ja és ciutat associada de la xarxa Eurocities
27 de abril de 2021
pensions bancs
Una seixantena de persones es manifesten contra les comissions bancàries
27 de abril de 2021

En Comú Rubí engega un nou concurs per finançar projectes ciutadans

El partit polític En Comú Rubí, integrat a l’Ajuntament en la coalició En Comú Podem, posa en marxa la segona edició del concurs ‘Fem-ho en comú’, un concurs que pretén finançar projectes de la ciutadania i les entitats rubinenques.

El fons amb el qual es finança aquest concurs procedeix dels excedents de sou dels dos regidors d’En Comú, Ànnia García i Pau Navarro, que tenen legalment una retribució més elevada que el que marca el codi ètic del partit. D’aquesta forma, tots els diners que sobrepassen el límit salarial, que és de 3,5 el mínim interprofessional en 4 pagues, es destinen a aquest projecte.

Principalment, el concurs busca entitats sense ànim de lucre, cooperatives o moviments socials que pretenguin a través de la seva tasca la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l’àmbit local.

Els projectes es poden presentar fins al 20 de maig i els projectes guanyadors es donaran a conèixer el 31 del mateix mes. Hi ha un total de vuit categories, que corresponen a Esport, Cultura, Educació, Àmbit Comunitari, Habitatge, Medi Ambient, Mobilitat i Salut i Memòria i Drets Civils. Es premiaran dos projectes, un primer premi amb una dotació de 1.400 euros i un segon premi amb la mateixa quantitat.

Les sol·licituds es poden fer arribar a través del correu electrònic [email protected], a través del Facebook de ComunsRubi o al WhatsApp del telèfon 644899062. També es poden fer consultes a través del perfil de Twitter o Instagram de ComunsRubi.