Esquerra impulsa la campanya ‘Reiniciem Rubí’ amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia el 2023

entropik
La SòniK obre un centre cultural d’autogestió per a joves al carrer Terrassa
3 de juny de 2021
Polígons - còpia
Els polígons de La Llana, la carretera de Terrassa, el Molí de la Bastida i Can Rosés es constituiran en Àrea de Promoció Econòmica Urbana
4 de juny de 2021

Esquerra impulsa la campanya ‘Reiniciem Rubí’ amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia el 2023

Corbera, Vilalta, Ingla i Fernández, durant l’acte. / David Miró

La portaveu d’ERC i secretària general, Marta Vilalta, el diputat Juli Fernández, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la senadora Ana Surra, van acompanyar el regidor Xavier Corbera en la presentació de la campanya ‘Reiniciem Rubí’, que pretén impulsar Esquerra a l’alcaldia el 2023 a les eleccions municipals.

En un acte que va tenir lloc a la Biblioteca el dimarts a la tarda i amb un nombrós públic, Corbera va explicar que el seu objectiu és “transformar i capgirar la dinàmica dels darrers anys d’aquesta ciutat un cop superat l’equador del mandat de l’actual equip de govern”. El regidor va plantejar una anàlisi de la situació actual de la ciutat i considera que aquesta està igual o pitjor: “El que avui us proposem és que reiniciem Rubí i ho hem de fer tots junts. Hem d’acabar amb aquestes dues dècades d’unilateralisme i marcar-nos el repte d’escoltar la ciutadania amb l’objectiu d’intentar millorar la ciutat”.

Per aquest motiu, el dirigent d’ERC va dir que cal pensar en el futur i en la ciutat de la propera dècada i per fer-ho va defensar que cal tenir mirada municipalista, treballar per a tothom i tenir en el punt de mira l’emergència climàtica: “La música que volem sentir a la nostra ciutat és la de l’economia productiva, un habitatge digne i assequible, qualitat de vida, educació de qualitat i seguretat”.

Per la seva banda, la portaveu d’Esquerra al Parlament, Marta Vilalta, va defensar el projecte d’Esquerra en ciutats com Rubí: “La nostra manera de treballar és sempre al costat de la gent i, sobretot, escoltant i donant veu als veïns”. També va afegir que “justícia i progrés social han d’anar de la mà de l’alliberament nacional. La república catalana és la millor manera d’ajudar i treballar pel bé comú. Necessitem disposar de totes les eines d’un estat”.

Deixa un comentari