La SòniK obre un centre cultural d’autogestió per a joves al carrer Terrassa

sardanes
Doble concert de sardanes per commemorar el Dia de l’Associacionisme Cultural
3 de juny de 2021
Corbera, Vilalta, Ingla, Fernàndez
Esquerra impulsa la campanya ‘Reiniciem Rubí’ amb l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia el 2023
4 de juny de 2021

La SòniK obre un centre cultural d’autogestió per a joves al carrer Terrassa

El nou centre de La SòniK està ubicat al carrer Terrassa i s’inaugura aquest divendres. / C.B.

L’entitat juvenil musical La SòniK aixecarà aquest dissabte la persiana d’un nou projecte obert a la ciutadania: l’Entròpika. Es tracta d’un centre cultural destinat als socis de l’entitat i que neix de la necessitat que hi ha a Rubí de tenir espais autogestionats per joves per tal de promoure i donar visibilitat a l’àmbit sociocultural.

La SòniK vol que aquest nou espai, situat al carrer Terrassa, sigui un punt de trobada social i cultural de referència pel jovent, on poder donar a conèixer els seus projectes o dur-los a terme i compartint-los amb la xarxa de socis i col·laboradors de La SòniK.

L’entitat musical, que organitza cada any activitats com el Kastanyasso o el Festival No Woman No Fest, pretén revifar l’oci juvenil alhora que proporciona un espai segur i lliure de violències. També pretén ser un nexe d’unió entre entitats i associacions per crear una xarxa de suport i fer crèixer el projecte al voltant de la música, amb una programació diversa, multicultural i de qualitat.

Inauguració

L’Entròpik obrirà les portes aquest dissabte amb una festa d’inauguració durant tot el dia. Les activitats arrencaran a les 10 h i s’allargaran fins a les 22 h. Està previst que es facin diverses activitats, com per exemple la pintada de murals de l’equipament, un vermut musical, una jam session i una tarda-nit de DJ. Les activitats requereixen inscripció prèvia.

Deixa un comentari