Eurofragance i l’Ajuntament presenten una fragància inspirada en Rubí

triptico
El rubinenc Martí Farrés dirigeix ‘Tríptico’, una pel·lícula de terror psicològic
24 de marzo de 2021
Sr. Chen
Concerts de Sr. Chen i Linotip aquest cap de setmana al Celler
24 de marzo de 2021

Eurofragance i l’Ajuntament presenten una fragància inspirada en Rubí

La presentació de la fragància ha tingut lloc a la masia de Can Serra. / Localpres-Ajuntament

L’empresa multinacional Eurofragance, amb seu a Rubí, i l’Ajuntament han presentat aquest matí una fragància inspirada en la ciutat de Rubí, presentada en el marc de la setmana dedicada al color. L’alcaldessa, Ana M. Martínez, s’ha mostrat molt contenta per poder presentar la fragància, que serà un obsequi institucional per als nous comerços locals: “El fet d’haver pogut condensar tot el que representa la identitat de la ciutat en una aroma, per mi és molt important”.

La màxima responsable municipal ha destacat el caràcter industrial de la ciutat i que empreses com Eurofragance s’impliquin d’aquesta forma en el municipi: “Estem molt orgullosos del nostre teixit industrial i que el món econòmic s’impliqui tant amb la ciutat, tardarem molt a poder-vos-ho agrair. La fragància neix de la complicitat que tenim amb les empreses del municipi”, ha explicat Martínez. Pel que fa a l’empresa, el dirigent regional d’Eurofragance, Joan Pere Jiménez, s’ha mostrat satisfet per haver pogut col·laborar en un projecte local: “Vam trobar aquest projecte molt engrescador i molt creatiu. Després d’un any tan dur, projectes com aquest ens donen esperances per continuar, ens donen alegria i especialment per poder treballar sobre Rubí, que sempre portem al cor”.

Aroma de fruits vermells

Com no podia ser d’una altra manera, la fragància que té Rubí com a protagonista pretén recollir l’essència del nom de la ciutat amb una aroma de fruits vermells, com ara gerds, magranes i móres. També hi ha taronja i pruna, que contrasten i donen profunditat a una base d’ambre gris i tocs de canyella, clau, nou moscada i cardamom. El perfum està dissenyat per la perfumista d’Eurografance Isabel Gil, una rubinenca que actualment està treballant a Singapur, i que ha explicat com volia que fos la fragància: “Volíem que hi hagués molta presència del vermell Rubí que tant em recorda la meva ciutat i s’hi han incorporat espècies per descriure la ciutat com un punt de trobada de persones que venen d’Àsia i Amèrica”.

De moment, la fragància serà un obsequi institucional i en la segona fase del projecte, el consistori estudiarà possibles vies de distribució.