Concerts de Sr. Chen i Linotip aquest cap de setmana al Celler

fragancia de Rubí
Eurofragance i l’Ajuntament presenten una fragància inspirada en Rubí
24 de marzo de 2021
escacs la rubinenca
La Rubinenca acaba cinquena al Campionat de Catalunya d’escacs actius en línia
24 de marzo de 2021

Concerts de Sr. Chen i Linotip aquest cap de setmana al Celler

La música retorna al Celler en el marc de l’EnverlaRts i dins de la programació de la setmana del color amb les actuacions de Sr. Chen i Linotip. El raper i productor rubinenc pujarà a l’escenari el divendres a les 20.30 h per oferir un concert del seu tercer disc Como no hacer un trio. Es tracta d’un treball íntim i personal en què Martí Mora ofereix un mosaic de dualitats i polaritzacions, explorant temes com el desig, la infidelitat i l’amor incondicional.

El segon concert de l’EnvelaRts serà el dissabte a les 20 h, també al Celler, i comptarà amb l’actuació del grup local Linotip, el grup liderat per Martí V. Baladoch. Linotip publicarà en els propers mesos un nou EP, que reunirà quatre noves cançons composades en el darrer any i mig i gravades durant l’estiu. Fins ara, Linotip ha publicat Un silenci que intuïa, Cuando las canciones golpearon mi cabeza, El viaje i Quizá lo he hecho yo, els dos darrers durant el 2020.

Tots dos concerts són gratuïts, però per assistir cal fer una inscripció prèvia a través del correu electrònic [email protected]