Exhibició de la selecció espanyola de waterpolo davant Austràlia (15-9) i gran partit de la rubinenca Bea Ortiz

plaça Salvador Allende
El govern tomba la proposta d’ERC per garantir espais d’ombra en parcs i places argumentant que les accions ja s’estan realitzant
29 de julio de 2021
Aparcament inundat
Un aparcament inundat, efectes de la forta tempesta de dissabte a la nit a la ciutat
2 de agosto de 2021

Exhibició de la selecció espanyola de waterpolo davant Austràlia (15-9) i gran partit de la rubinenca Bea Ortiz

 Imatge d’arxiu de Bea Ortiz, que ha fet un gran partit davant Austràlia / COE

La selecció espanyola femenina ha ofert davant una Austràlia una exhibició de waterpolo, imposant-se a un equip fins al moment imbatut per 15 a 9. Un espectacular partit on, entre les jugadores destacades, cal mencionar a la rubinenca Bea Ortiz, qui ha firmat cinc gols, alguns que semblaven impossibles, i ha fet grans assistències.


Amb aquesta victòria, l’equip que dirigeix Miki Oca s’ha assegurat el lideratge del Grup A i ara haurà d’esperar a conèixer a quina selecció s’haurà d’enfrontar en quarts de final.


El conjunt australià, un dels millors equips fins ara als Jocs de Tòquio, volien imposar el seu ritme, però el combinat espanyol ha saltat a l’aigua amb les idees molt clares, amb solucions pels problemes defensius que van patir davant Països Baixos i amb força encert de cara a porteria.


Els dos primers quarts han estat prou igualats (3-3) i (7-6). En el tercer quart, les ‘Guerreres de l’aigua’ han sortit per totes i ha estat decisiu. Dos gols de Bea Ortiz, un d’Arancini, i un de Paula Leitón posaven el marcador 10 a 7, i finalment Anni Espar tancava el tercer quart amb un avantatge d’11 a 7.


Ja en l’últim quart, el combinat espanyol liquidava el triomf amb quatre gols més, dos més de Bea Ortiz i dos de Forca, impossibilitant la reacció de les australianes.