El govern tomba la proposta d’ERC per garantir espais d’ombra en parcs i places argumentant que les accions ja s’estan realitzant

vista general ciutat
L’Ajuntament obre dues línies de subvencions amb 108.000 euros per facilitar l’accés a l’habitatge
28 de julio de 2021
Bea Ortiz
Exhibició de la selecció espanyola de waterpolo davant Austràlia (15-9) i gran partit de la rubinenca Bea Ortiz
30 de julio de 2021

El govern tomba la proposta d’ERC per garantir espais d’ombra en parcs i places argumentant que les accions ja s’estan realitzant

En la sessió plenària d’aquest mes de juliol, l’executiu local, format per PSC i En Comú Podem, va rebutjar una moció d’ERC per garantir espais d’ombra en els parcs infantils, places i llocs d’esbarjo. A més dels republicans, la proposta va rebre el suport de tots els grups a l’oposició:  Ciutadans, Veïns per Rubí i l’Alternativa d’Unitat Popular.

El regidor Xavier Cots, d’ERC, va lamentar que la proposta no hagués entrat com a una moció de Junta de Portaveus i va apuntar que cal plantejar espais d’ombra a parcs, places i llocs d’esbarjo per pal·liar l’efecte illa de calor provocat per la falta d’arbrat madur i per l’excés de paviment dur.  

Els vots en contra del govern van servir per tombar la moció. El regidor de Manteniment urbà, Juan López, va argumentar el ‘no’ del govern afirmant que les accions que es demanen ja s’estan realitzant i va enumerar aquelles places i parcs on s’han fet actuacions durant els darrers anys. A més, va assegurar que aquest any s’invertiran 250.000 euros en arbrat.

Cots va replicar al govern que “la ciutadania continua pensant que no hi ha prou espais d’ombra” i que el Pla director del Verd Urbà assenyala que Rubí està molt lluny del que hauria de ser.

Plaça Salvador Allende, coneguda com La Pista, al centre de la ciutat. / C.B

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *