Èxit de participació en la VI edició del Torneig Ciutat de Rubí de Bàsquet

avions
Exposició sobre la indústria aeronàutica bèl·lica a Rubí
20 de septiembre de 2022
Els Mossos desmantellen dues plantacions de marihuana a Rubí i detenen una persona
20 de septiembre de 2022

Èxit de participació en la VI edició del Torneig Ciutat de Rubí de Bàsquet

Redacció

La sisena edició del Torneig Ciutat de Rubí de Bàsquet, organitzat pel CEB Sant Jordi al pavelló poliesportiu de La Llana, s’ha disputat aquest cap de setmana amb un gran èxit de participació.

Més de 50 equips de 6 clubs diferents del Vallès van participar en el torneig i van gaudir d’aquesta festa del bàsquet que simbolitza l’inici de la temporada 22-23.

L’esdeveniment esportiu va comptar amb la visita de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, del regidor d’esports, Juan López, i de diferents representants de l’Ajuntament, que van expressar la necessitat de construir més instal·lacions esportives com el pavelló de La Llana per encabir el creixent nombre de practicants, especialment infants i joves, de la ciutat.

El CEB Sant Jordi també va manifestar la seva solidaritat amb el Club Ciclista Rubí per la pèrdua de dos dels seus integrants el passat 21 d’agost en un tràgic accident, convidant al seu president, Pedro Cancio, a entregar algun dels records als participants i dedicar unes paraules als seus companys.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES