Sergi Martínez signa la renovació amb el Barça per tres temporades més

pla igualtat localpres
Presentació pública del Pla d’Igualtat, que inclou una vuitantena d’accions
28 de junio de 2021
esbart
La festa LGTBI, el teatre i la ballada de l’Esbart, protagonistes del penúltim dia de festa
29 de junio de 2021

Sergi Martínez signa la renovació amb el Barça per tres temporades més

Sergi Martínez té 22 anys i vesteix la samarreta del Barça des dels 9. / FCB

El Futbol Club Barcelona ha fet pública la renovació del rubinenc Sergi Martínez, que aquest any s’ha consolidat al primer equip, amb el qual ha disputat 54 partits. Blaugrana des dels 9 anys, quan va arribar procedent del CEB Sant Jordi, Martínez ha passat per totes les categories del bàsquet base del club blaugrana. El nou contracte del rubinenc és ja plenament del primer equip i tindrà una durada de tres temporades, fins al 30 de juny del 2024.

En la temporada definitiva del seu salt com a jugador del primer equip, l’aler de Rubí ha aixecat dos títols: la Lliga i la Copa del Rei. A més, el Barça va arribar a la final de l’Eurolliga, tot i que no la va poder guanyar.

“Començar des de la base i arribar al primer equip és el somni de qualsevol nen que sent els colors del Barça”, ha explicat el jugador blaugrana, que ha volgut tenir una dedicatòria especial per al seu avi: “Li dec tot a ell i aquest sentiment blaugrana que tinc va començar amb ell. Espero seguir lluitant i fent sentir feliç i orgullosos a la meva famílies”.

Martínez també ha tingut paraules d’agraïment cap al seu entrenador, Saras Jasikevicius, que no ha dubtat en confiar en ell en molts partits durant la temporada: “No és fàcil confiar en gent jove en un club així i amb totes les competicions que es juguen. Gràcies de tot cor perquè sense ell no hagués estat possible”.

Ara mateix, el jove jugador es troba concentrat amb la selecció espanyola, que està preparant els Jocs Olímpics de Tòquio. El seleccionador, Sergio Scariolo, està treballant aquests dies amb 18 jugadors, però a les Olimpíades només podran anar 12.