Font del Ferro ha incorporat 14 treballadors amb discapacitat durant el 2021

veinti
El Veinti suma la cinquena victòria consecutiva davant el Matadepera (2-3)
11 de abril de 2022
policia
La meitat de la població de Rubí està preocupada per la seguretat i la delinqüència
12 de abril de 2022

Font del Ferro ha incorporat 14 treballadors amb discapacitat durant el 2021

Redacció

L’empresa municipal Font del Ferro va consolidar el 2021 la seva tasca d’integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual amb la contractació de 14 nous peons destinats a la línia forestal i de zones verdes del Centre Especial de Treball (CET). Amb aquestes incorporacions, la societat dedicada a la jardineria suma ja 34 treballadors amb diversitat funcional.

Les persones contractades l’any passat són homes i dones molt joves, que en molts casos han accedit d’aquesta manera a la seva primera experiència laboral. La majoria tenen formació en jardineria i la resta estan aprenent amb monitors de l’empresa municipal.

La incorporació d’aquests nous peons ha anat lligada a la contractació de vuit nous professionals: una educadora, un responsable tècnic i sis monitors. Aquest personal dona suport a la producció i vetlla perquè els treballadors amb discapacitat s’adaptin a l’àmbit laboral i tinguin ben ateses les seves necessitats.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha expressat la seva satisfacció pel creixement gradual de l’equip de Font del Ferro: “La diversificació de tasques del Centre Especial de Treball, per la qual vam apostar ara fa uns anys, està donant els seus fruits. Ens està permetent col·locar laboralment nous treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual i oferir-los d’aquesta manera una possibilitat d’integració social i laboral”.

Font del Ferro s’encarrega actualment de mantenir les jardineres del centre de la ciutat i altres zones enjardinades, de la neteja d’alguns espais forestals, de les zones verdes de polígons i urbanitzacions i de la zona de l’arborètum del Castell. També fa el servei de distribució de productes del Mercat i feines de paqueteria de comerç electrònic. 


ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES