Font del Ferro tornarà a obrir tots els dissabtes

detingut benzinera
Detingut un home que robava amb violència i intimidació a benzineres de la zona
12 de marzo de 2021
escola
L’Ajuntament facilita la preinscripció escolar telemàtica a les famílies amb dificultats
15 de marzo de 2021

Font del Ferro tornarà a obrir tots els dissabtes

A partir d’aquest dissabte, Font del Ferro obrirà les portes amb normalitat. / Ajuntament-Lali Puig

El viver de l’empresa municipal Font del Ferro tornarà a obrir durant els dissabtes després de l’aixecament de les restriccions per covid-19 que impedien obrir alguns establiments durant el cap de setmana.

L’empresa dedicada a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual recuperarà així la plena activitat, després que al febrer ja reobrís el punt de venda del Mercat. L’horari del viver del carrer Mallorca és de 9 h a 13.30 h, mentre que els dissabtes funcionarà de 9 h a 14 h. Pel que fa al punt de venda del Mercat, obre els dijous i divendres de 8 h a 13 h.

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Actualment, la societat està integrada per un servei productiu -el Centre Especial de Treball- i dos Serveis d’Atenció Diürna de caràcter assistencial -el Servei Ocupacional d’Inserció i el Servei de Teràpia Ocupacional-. Des del Centre Especial de Treball es gestiona la producció del viver, però també el manteniment de zones verdes i forestals del municipi, tant públiques com privades, a través d’una brigada específica.