L’Ajuntament facilita la preinscripció escolar telemàtica a les famílies amb dificultats

font del ferro
Font del Ferro tornarà a obrir tots els dissabtes
15 de marzo de 2021
foc al bosc
Entra en vigor la prohibició de fer foc al bosc
15 de marzo de 2021

L’Ajuntament facilita la preinscripció escolar telemàtica a les famílies amb dificultats

La preinscripció escolar és única per tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària i a causa de l’emergència sanitària, aquest tràmit es farà exclusivament per Internet. La sol·licitud de preinscripció s’haurà d’enviar en format telemàtic a través de la web del Departament d’Educació, acompanyada de la documentació corresponent.

Per donar suport a les famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància, durant el període de preinscripció escolar, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OSE) atendrà exclusivament a famílies que es trobin en aquesta situació.

A partir d’aquest dilluns i fins al 24 de març, l’OME atendrà famílies amb dificultats per fer la preinscripció en línia a l’Escola de Música Pere Burés de 9 h a 14 h amb cita prèvia. La cita prèvia es gestiona a través de la web municipal i només permetrà demanar hora per gestionar la preinscripció escolar. Mentre duri la preinscripció, la resta de temes relacionats amb l’educació es podran resoldre per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 93 588 70 77.

També està prevista una xerrada aquesta tarda a les 18 h en línia titulada ‘Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys’. Per tenir-hi accés, cal inscriure’s a través del correu electrònic [email protected].

El Departament d’Educació de la Generalitat ha establert que la preinscripció escolar pel segon cicle d’infantil i primària sigui del 15 al 24 de març i per l’educació secundària obligatòria, del 17 al 24 de març.