‘Food truck’ amb sabor i segell rubinenc al Castell

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

‘Food truck’ amb sabor i segell rubinenc al Castell

Imagen noticia

Coincidint amb la Festa Major de Rubí, des de fa alguns anys, el consistori instal·la a la plaça del Doctor Pearson diverses ‘food truck’, punts de venda de menjar de tot tipus. Enguany, una d’aquestes ‘food truck’ té sabor i segell rubinenc.

Es tracta d’un negoci impulsat per Elena González i David Reche, dos rubinencs que, al marge de les seves feines han decidit tirar endavant aquest projecte d’emprenedoria. La Helen’s Street Food, que és el nom de la caravana de venda ambulant, ofereix hamburgueses, entrepans i aperitius. Una de les curiositats de la food truck rubinenca és que tota la carn que se serveix procedeix de la Cansaladeria Milà Vallès, ja que David Reche és un dels membres de la família que regenta aquest comerç local.

Helen’s Street Food ja va debutar a Rubí durant el concert d’Ecos del Rocío de diumenge i estarà ubicada des de dijous i fins diumenge a l’amfiteatre del Castell, coincidint amb els diversos concerts i espectacles programats durant la Festa Major en aquest espai.