Imagen noticia
Convoquen una jornada participativa sobre la reforma del parc de Ca n’Oriol
8 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Els èxits de l’esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d’Or
10 de noviembre de 2018

Fotodenúncia

Imagen noticia

Vull denunciar aquest fet, que des de fa força temps estic patint a casa meva.

Des de l’última ordenació del trànsit tots els vehicles que entren a Rubí en arribar a la Plaça Pearson s’han de dirigir pel carrer General Prim.

En direcció plaça Progrés, no hi ha cap vehicle aparcat, de manera que la circulació és fàcil. Però en direcció de baixada, la primera casa de la dreta i el primer balcó és casa meva, hi ha tres cotxes aparcats al costat esquerre en zona blava i com el carrer no és pla i és molt estret les furgonetes i camions s’inclinen i cada setmana queda algun vehicle encallat al meu balcó.

En moltes ocasions, ni es preocupen de mirar o avisar, però per sort sempre hi ha algun veí que pren nota de la matrícula. A més, la vorera és molt estreta amb el perill que això comporta pels vianants que caminen per aquest lloc.

La foto que adjunto és com ha quedat en l’últim accident. Tot i tenir la matrícula del vehicle, la companyia d’assegurances no es fa càrrec si el vehicle no fa el comunicat d’accident i reconeix el fet. En tots el carrer dels voltants (c. Menard, Colom, Méndez Núñez, Cervantes, Murillo, Virgili i Llobateras) no es pot aparcar, tot i ser carrers més amples i amb molt menys trànsit des de la implantació de l’illa de vianants.

En diverses ocasions, he exposat aquesta situació de paraula i per escrit a diverses àrees de l’Ajuntament i als diversos partits polítics però no se soluciona aquest problema, que a més és un perill per als vianants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *