Gran ambient al centre amb la Botiga al Carrer i la Fira de Primavera

salvador illa
Salvador Illa reclama a Aragonès menys picabaralles i una política útil “com la que fan els ajuntaments”
13 de junio de 2022
la serreta
L’institut La Serreta celebra el 25è aniversari amb una festa
15 de junio de 2022

Gran ambient al centre amb la Botiga al Carrer i la Fira de Primavera

Redacció

La intensa calor que va fer dissabte no va impedir que activitats que se celebraven al centre no lluïssin. Tant la Botiga al Carrer, organitzada per Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament, com la Fira de Primavera, impulsada per l’Associació de Sant Galderic amb la col·laboració del Col·lectiu d’Il·lustradors i Il·lustradores de Rubí, van tenir un gran seguiment. 

L’entitat Rubí Comerç ha fet una valoració molt positiva de l’activitat perquè hi va haver molta gent durant la major part del dia, excepte a les hores del migdia, també quan la calor era més intensa. Les vendes van variar depenent dels comerciants, però l’objectiu principal de l’activitat, que és promocionar el comerç de proximitat, es va complir amb escreix. Fins i tot alguns dels botiguers van explicar a l’entitat que era la millor edició que recorden de la Botiga al Carrer. Les parades es van instal·lar al carrer Francesc Macià i a l’avinguda de Barcelona i es va muntar un escenari a la plaça Doctor Guardiet per als negocis que feien exhibicions.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació Sant Galderic, Lupe Soriano, està molt satisfeta per com va anar la Fira de Primavera: “Els paradistes estaven molt contents, tot i que va fer molta calor. L’ambient va ser molt agradable, l’escenari que els comerciants havien muntat a la plaça Doctor Guardiet va animar i el cert és que tant per vendes com per ambient estem molt satisfets”. La Fira de Primavera estava dividida en tres espais diferents: la fira amb els artesans, la fira del trasto, amb objectes de segona mà, i la fira d’il·lustradors. En total, més d’una cinquantena de taulells repartits entre la plaça Doctor Guardiet i els carrers propers. 

Festa del Bòjum

Coincidint amb la Botiga al Carrer i amb la Fira de Primavera, també es va celebrar a la ciutat el 5è aniversari del Bòjum, la figura de cultura popular inspirada en el ja tradicional Bòdum de l’artista Pep Borràs. L’activitat va ser als voltants del Celler dissabte al matí. Les Anades d’Olla, l’entitat impulsora del Bòjum, va preparar diverses activitats per commemorar l’efemèride. El que més va agradar al públic assistent, format principalment per famílies, va ser l’aigua que sortia per la trompa de l’elefant i que va refrescar un ambient que era molt calorós. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES