Salvador Illa reclama a Aragonès menys picabaralles i una política útil “com la que fan els ajuntaments”

pont FGc
Tancat el pont dels Ferrocarrils fins al 19 de juny
13 de junio de 2022
botiga al carrer
Gran ambient al centre amb la Botiga al Carrer i la Fira de Primavera
13 de junio de 2022

Salvador Illa reclama a Aragonès menys picabaralles i una política útil “com la que fan els ajuntaments”

Cristina Carrasco

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha reclamat al president del govern català, el republicà Pere Aragonès, deixar de banda “les picabaralles i discussions permanents” i apostar per “una política útil com fan els ajuntaments”. Illa va estar divendres passat a Rubí, on va ser rebut per l’equip de govern local i, després de passejar per l’illa de vianants, va visitar el Rubí Forma i l’empresa Top Cable. 

El líder socialista va insistir que és moment “de resoldre i no de barallar-se”. En aquest sentit va retreure que el govern de la Generalitat no assistís a la trobada amb alcaldes del Vallès en la qual el govern d’Espanya va anunciar una inversió de 78 milions a l’AP-7 al seu pas pel Vallès per millorar la via i les connexions, així com el traspàs del Quart Cinturó entre Terrassa i Sabadell a la Generalitat. 

Illa va assegurar que el PSC donaria suport a la proposta d’Aragonès d’impulsar una Declaració dels Pirineus, sempre que aquesta contempli “coses concretes, partides econòmiques i recursos i no sigui un conjunt de bones paraules” .

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES