Ignacio Garriga (Vox) visita Rubí i s’inventa un apunyalament a Les Torres

El Rubí d’abans: Can Vallhonrat: el naixement del barri i la desaparició de la masia
31 de enero de 2022
Junts s’oposa a la línia de molt alta tensió projectada entre l’Aragó i Rubí
1 de febrero de 2022

Ignacio Garriga (Vox) visita Rubí i s’inventa un apunyalament a Les Torres

Redacció

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha fet aquesta tarda una visita ràpida a Rubí, en la qual, a més d’associar delinqüència amb immigració il·legal, s’ha inventat un suposat “apunyalament a Les Torres” que en realitat no ha existit. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, l’únic incident recent del qual tenen constància és d’ahir al migdia, quan van rebre un avís per un home que circulava per la ciutat en patinet amb una arma blanca a la mà. Quan van arribar els agents, a l’alçada de l’estació de Ferrocarrils, l’home, amb antecedents psiquiàtrics, no duia cap ganivet i va ser traslladat de forma voluntària a l’hospital amb una ambulància. 

Més enllà de la difusió d’aquesta notícia falsa, Garriga ha afirmat que “Rubí és una de les ciutats on més inseguretat hi ha i on més immigració il·legal arriba als carrers”. A més, ha recordat que en el darrer trimestre han pujat un 20% els delictes a Rubí, una dada que en aquest cas és correcta i que facilita de forma trimestral el Ministeri de l’Interior.

El líder de Vox també ha fet una petita volta, des de l’estació de Ferrocarrils fins al Celler, acompanyat d’una vintena de persones, alguns veïns de Les Torres, segons ha dit Garriga, que no s’ha reunit amb ningú més. Durant la visita ha estat increpat per una trentena de rubinencs provinents de moviments socials antifeixistes i d’esquerres, que l’han escridassat perquè marxés de Rubí. Segons ha explicat una portaveu del moviment, els manifestants carreguen contra Vox perquè “són xenòfobs, menteixen, no volen regular el preu dels lloguers, ni pujar les pensions, ni regular impostos i volen eliminar la llei de violència masclista, és un discurs pseudofeixista”.

Tot i que hi ha hagut algun moment de tensió entre els dos grups i entre els manifestants i un grup d’antidisturbis, finalment no s’ha produït cap incident. 

1 Comentaris

  1. Sergio dice:

    Soy de Rubí y sí que hubo un apuñalamiento en las Torres, 21/12/2020

    https://www.diariderubi.com/una-persona-ferida-despres-dun-apunyalament-a-la-placa-constitucio/

    Será que la policía pierde la memoria?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *