Ingressa a presó un home després d’atracar amb un ganivet a cinc comerços de Rubí

Milers de persones gaudeixen de la Nit Golfa amb Nancys Rubias i el Revival
3 de julio de 2022
4 de julio de 2022

Ingressa a presó un home després d’atracar amb un ganivet a cinc comerços de Rubí

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir el 24 de juny un home de 30 anys com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. En tots els casos, l’home amenaçava les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i les obligava a entregar-li els diners de la caixa registradora. 

El primer fet va succeir el 21 de juny pels volts de les 16.45 h en una farmàcia. Un home, amb la cara coberta per un passamuntanyes de color verd, es va aproximar a la caixa registradora i va mostrar un ganivet de grans dimensions a una de les treballadores, a qui va agafar del braç i li va exigir que li donés els diners. El lladre es va endur 540 euros. 

L’endemà, a prop de les 15.45 h, un home amb el mateix passamuntanyes verd va accedir a un supermercat i va exigir a un treballador amb un ganivet que li entregués els diners de la caixa. En aquesta ocasió, el lladre es va endur 400 euros. 

El 23 de juny, pels volts de les 10 h, l’autor, cobert amb passamuntanyes, va entrar en una benzinera i amb el ganivet a la mà va sostreure 360 euros de la caixa registradora. Aquell mateix dia, a les 20.15 h l’home un home va accedir a un bar amb la cara coberta, una gorra i un ganivet i es va atansar a un client, a qui li va demanar la cartera. Després, va apropar-se a la caixa registradora i va exigir a la propietària del local els diners de la caixa. 

Els agents van obrir una investigació perquè van veure que la descripció de l’autor dels atracaments i el modus operandi eren sempre els mateixos. Van establir un dispositiu per localitzar el presumpte autor amb la descripció i les imatges de les càmeres de seguretat i el 24 de juny van localitzar-lo. Quan s’hi van acostar, l’home va intentar desfer-se d’un ganivet de grans dimensions igual a l’utilitzat en els robatoris anteriors. A més, l’home duia la mateixa roba que en l’atracament del supermercat i el passamuntanyes. Per tot això, va ser detingut com a presumpte autor dels cinc fets delictius. 

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutjat de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.