Detingudes tres persones després de robar en un habitatge a Can Vallhonrat

La Biblioteca s’integra a un projecte per ajudar els migrants joves no acompanyats
13 de abril de 2022
energia
Forestalia projecta una tercera línia d’alta tensió amb final a Rubí
19 de abril de 2022

Detingudes tres persones després de robar en un habitatge a Can Vallhonrat

Redacció

La Policia Local va detenir fa una setmana els tres presumptes autors d’un robatori amb força en un habitatge de Can Vallhonrat. Poc abans de les 17 h, la policia va rebre una trucada informant dels fets i de la descripció dels autors. Els agents, un cop desplaçats a la ubicació, van iniciar una recerca que va permetre localitzar les tres persones i detenir-les. També es van recuperar els objectes sostrets. 

D’altra banda, el dimecres a les 18.50 h, la Policia Local va rebre una trucada sobre la presència d’un home a l’estació de Ferrocarrils que amenaçava les persones presents amb una arma blanca. L’individu es va desplaçar per diferents llocs de la ciutat i gràcies a les trucades de la ciutadania els agents el van localitzar a la plaça de la Nova Estació. L’home alçava un matxet de grans dimensions i amenaçava les persones amb qui es creuava. 

Quan va detectar els agents, l’home es va desplaçar cap a l’avinguda de Can Cabanyes repetint les amenaces i esgrimint el matxet. Diversos agents locals el van interceptar i van aconseguir que llancés l’arma a terra i posteriorment el van immobilitzar. El matxet tenia una llargada de 67 cm i la Policia Local creu que es tracta d’un home que pateix un problema de salut mental.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES