Instal·len reductors de velocitat a l’avinguda de l’Estatut

Imagen noticia
L’Escola d’Art i Disseny crea unes mascaretes especials per celebrar el Mes de les Diversitats
8 de octubre de 2020
Imagen noticia
El Centro Aragonés de Rubí celebra el Pilar amb l’ofrena i la missa a l’església de Sant Pere
13 de octubre de 2020

Instal·len reductors de velocitat a l’avinguda de l’Estatut

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha instal·lat nous reductors de velocitat a l’avinguda de l’Estatut amb l’objectiu de pacificar el trànsit en l’eix viari, una actuació que s’emmarca en la direcció de reduir el pas de vehicles i la velocitat dels mateixos per aquesta via.

Segons ha explicat el consistori, d’aquesta forma s’incrementa la seguretat dels desplaçaments de la ciutadania i es millora la qualitat de vida a la zona: “Volem que l’avinguda de l’Estatut deixi de ser una via de pas entre ciutats. Tot i que continuarà havent-hi trànsit de vehicles, la nostra voluntat és que aquest sigui menor i que es redueixi la velocitat”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafael Güeto, que afirma que “l’objectiu és crear un espai més amable, on es prioritzi el passeig dels rubinencs i rubinenques”.

Els coixins berlinesos que s’han instal·lat obliguen els turismes a passar-hi per damunt, fet que força els conductors a reduir la velocitat fins als 30 km/h. En canvi, els autobusos circulen sense patir aquest efecte, per l’amplada dels vehicles.

Els nous elements s’ubiquen a prop de les confluències entre l’avinguda de l’Estatut i l’avinguda de les Olimpíades i els carrers Sabadell, Múrcia, de les Basses i Galícia en els dos sentits de la circulació.

Tall al carrer Cervantes
D’altra banda, a partir del 13 d’octubre es tallarà un tram del carrer Cervantes per la construcció d’una rasa. Els treballs tindran una durada aproximada de deu dies, segons l’Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *