Instal·len reductors de velocitat a l’avinguda de l’Estatut

Imagen noticia
L’Escola d’Art i Disseny crea unes mascaretes especials per celebrar el Mes de les Diversitats
8 de octubre de 2020
Imagen noticia
El Centro Aragonés de Rubí celebra el Pilar amb l’ofrena i la missa a l’església de Sant Pere
13 de octubre de 2020

Instal·len reductors de velocitat a l’avinguda de l’Estatut

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha instal·lat nous reductors de velocitat a l’avinguda de l’Estatut amb l’objectiu de pacificar el trànsit en l’eix viari, una actuació que s’emmarca en la direcció de reduir el pas de vehicles i la velocitat dels mateixos per aquesta via.

Segons ha explicat el consistori, d’aquesta forma s’incrementa la seguretat dels desplaçaments de la ciutadania i es millora la qualitat de vida a la zona: «Volem que l’avinguda de l’Estatut deixi de ser una via de pas entre ciutats. Tot i que continuarà havent-hi trànsit de vehicles, la nostra voluntat és que aquest sigui menor i que es redueixi la velocitat», ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafael Güeto, que afirma que «l’objectiu és crear un espai més amable, on es prioritzi el passeig dels rubinencs i rubinenques».

Els coixins berlinesos que s’han instal·lat obliguen els turismes a passar-hi per damunt, fet que força els conductors a reduir la velocitat fins als 30 km/h. En canvi, els autobusos circulen sense patir aquest efecte, per l’amplada dels vehicles.

Els nous elements s’ubiquen a prop de les confluències entre l’avinguda de l’Estatut i l’avinguda de les Olimpíades i els carrers Sabadell, Múrcia, de les Basses i Galícia en els dos sentits de la circulació.

Tall al carrer Cervantes
D’altra banda, a partir del 13 d’octubre es tallarà un tram del carrer Cervantes per la construcció d’una rasa. Els treballs tindran una durada aproximada de deu dies, segons l’Ajuntament.