Interior es compromet a incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra a Rubí

L’il·lustrador rubinenc Max Saladrigas presenta ‘El millor germà del món’
30 de diciembre de 2021
Més de 2.000 de persones passen pel Campament dels Reis ubicat al Castell
3 de enero de 2022

Interior es compromet a incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra a Rubí

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va mantenir fa uns dies una sessió de treball amb responsables municipals, entre els quals hi havia l’alcaldessa, Ana M. Martínez. En el transcurs de la trobada, Elena es va comprometre amb l’Ajuntament a incrementar el nombre d’efectius del cos de la policia catalana a Rubí. Un acord que suposarà que es quedin a la ciutat els agents que ara mateix estan realitzant el període de pràctiques a la comissaria de Rubí. 

De forma paral·lela, el conseller es va oferir a presidir la propera Junta de Seguretat, prevista pel primer trimestre del 2022. L’alcaldessa va agrair l’oferiment i va proposar que també assisteixi a la trobada de la Taula de Seguretat i Comerç. Martínez va qualificar la trobada de “profitosa” i va destacar la bona sintonia amb la conselleria: “Vull agrair la predisposició a l’entesa i al treball que hem trobat en el conseller. És un bon senyal que sortim d’aquesta sessió amb compromisos concrets per millorar la seguretat de la ciutat i el benestar dels nostres veïns i veïnes”.

La trobada amb el conseller d’Interior arriba després de mesos de peticions per part del consistori i del Ple municipal per demanar l’arribada de més efectius policials a la ciutat. 

Joan Ignasi Elena va tancar la seva visita a la ciutat signant el Llibre d’Honor. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES