Quatre detinguts relacionats amb el ‘narcoassalt’ de Rubí que va acabar amb un home mort

oeconomia
El sistema financer protagonitza el nou documental del mes: ‘Oeconomia’
27 de abril de 2021
recollida residus caçadors
Una cinquantena de famílies recullen 55 kg de residus del medi natural
28 de abril de 2021

Quatre detinguts relacionats amb el ‘narcoassalt’ de Rubí que va acabar amb un home mort

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes relacionats amb un robatori violent a Rubí. Tres com a presumptes autors de l’assalt , que van aconseguir fugir, i un quart, la persona que vivia en el domicili assaltat, com a presumpte autor d’un homicidi, ja que va apunyalar mortalment un dels quatre homes que van irrompre violentament al domicili, armats i encaputxats.

L’atac va tenir lloc la nit del 10 d’abril i estaria relacionat amb una plantació interior de marihuana oculta en el domicili, amb unes 500 plantes. La policia va rebre l’avís la mateixa nit, poc després dels fets, a través del telèfon d’emergències 112 d’una persona que havia patit un robatori violent amb armes a l’interior d’un domicili de Rubí.

Els agents, en arribar al lloc dels fets, es van trobar amb el cos sense vida d’un dels atacants a banda d’una plantació de 500 plantes de marihuana. La persona que residia en aquest domicili va explicar que quatre homes havien irromput a casa seva i l’havien agredit. Finalment, els Mossos d’Esquadra el van detenir la mateixa nit com a presumpte autor d’un homicidi.

Quart cas de ‘narcoassalt’ amb ferits a la regió policial

Des de principis d’any, aquest és el quart cas d’incident amb persona ferida o morta per arma en un assalt vinculat al cultiu il·lícit de marihuana a la Regió Policial Metropolitana Nord. Segons informen els Mossos d’Esquadra, actualment a Catalunya estan proliferant les plantacions de marihuana, ja que permeten obtenir uns elevats beneficis econòmics de forma ràpida. Els assaltants a les plantacions hi veuen una bona oportunitat de sostreure les plantes per vendre-les en el mercat negre i obtenir així diner fàcil, ja que en la majoria de casos les víctimes dels narcoassalts no denuncien, ja que elles també estan involucrades en un delicte de tràfic de drogues.