Inversió de 30.000 euros per millorar la xarxa elèctrica als polígons Rubí Sud i Can Jardí

gent gran
Salut autoritza les sortides curtes i els passejos per als usuaris de les residències
17 de agosto de 2021
El servei d’assessorament sobre beques per a estudis postobligatoris torna al setembre
18 de agosto de 2021

Inversió de 30.000 euros per millorar la xarxa elèctrica als polígons Rubí Sud i Can Jardí

Millores que Endesa ha fet en aquesta instal·lació ubicada a Rubí Sud.

L’empresa de distribució de l’energia Endesa ha realitzat treballs de reforma i millora tecnològica en part de la xarxa elèctrica de mitja tensió de Rubí, amb una inversió de 30.000 euros. Amb aquests diners s’ha construït un nou centre de transformació al polígon Rubí Sud, a l’avinguda de Gaudí, on es troba l’empresa Plásticos Tecnológicos.

La nova instal·lació permet incrementar la qualitat i continuïtat del subministrament de 1.700 clients de Rubí, Castellbisbal i El Papiol. En el cas de Rubí, la millora afecta els abonats dels polígons Rubí Sud i Can Jardí. A banda d’aquesta nova instal·lació, Endesa ha enderrocat l’antiga estació transformadora, ha reconstruït un mur i ha realitzat un tancament exterior a la zona.

El nou centre de transformació compta amb unes cabines d’última generació que incorporen un gas de característiques aïlles i unes cel·les que tenen una major capacitat d’extinció en cas que es produís algun incident i que són més segures per als tècnics. També s’ha instal·lat un equip d’actuació remota i un sistema de comunicacions que permetrà accionar a distància dispositius de maniobra des del centre de control que Endesa té a Barcelona.

Deja una respuesta