Inversió de més d’un milió d’euros per millorar l’edifici del Mercat Municipal

Imagen noticia
Esgotats els vals de descompte pel comerç local de la campanya ‘Rubí s’ho val’
25 de enero de 2021
Imagen noticia
Les agents pel civisme ofereixen un taller a les escoles de Rubí
27 de enero de 2021

Inversió de més d’un milió d’euros per millorar l’edifici del Mercat Municipal

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha dut a terme més de 30 accions de millora de l’edifici del Mercat Municipal per valor d’1.189.624,38 euros. Les inversions més quantioses tenen a veure amb el trasllat de les parades per la ubicació del nou supermercat (275.000 euros), l’adequació de l’espai per a la futura escola d’hostaleria (288.000 euros) i la millora de la climatització, instal·lació elèctrica, il·luminació, megafonia, videovigilància i instal·lacions contra incendis (217.000 euros). També s’han fet actuacions en el vestíbul, la façana i altres instal·lacions.

Pel regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, el de Rubí és «un dels millors mercats de la comarca: per producte, per preu i per servei», i afegeix que per aquest motiu l’Ajuntament ha fet aquesta inversió: «La nostra feina com a administració és posar l’edifici del Mercat al mateix nivell que els paradistes que hi treballen i del producte que s’hi pot adquirir».

L’última de les millores implementades és una nova decoració de les finestres de la façana de cal Gerrer a través d’uns vinils que homenatgen l’equipament amb fotografies dels inicis del Mercat de Rubí.