Ja està obert el termini d’inscripció pels casals de Setmana Santa

rubí a tot cor
Tres corals participaran en el concert ‘Rubí a tot Cor’ aquest diumenge
24 de marzo de 2022
pepa de haro
EdRa homenatja l’artista Pepa de Haro en el 10è aniversari de la seva mort
25 de marzo de 2022

Ja està obert el termini d’inscripció pels casals de Setmana Santa

Redacció

L’Ajuntament de Rubí ha comunicat que ja està obert el període d’inscripció per als casals vacacionals de Setmana Santa, que tenen com a objectiu facilitar la conciliació de les famílies rubinenques que tenen infants entre els 3 i els 12 anys.

Així, els Casals de Primavera es faran entre l’11 i el 14 d’abril a l’institut escola Teresa Altet i a l’escola 25 de Setembre. Com ja es va fer l’any passat, el casal manté l’estructura de grups reduïts amb una desena d’infants. S’oferiran 20 places a infants que cursin de P3 a 1r de Primària i 20 places més per a estudiants d’entre 2n i 6è de Primària.

El casal s’estructurarà en grups bombolla que disposaran d’educadors exclusius i no es relacionaran entre ells. Els espais utilitzats per cada grup també seran d’ús exclusiu. A més, tant les sortides com les entrades a l’activitat seran esglaonades.

L’oferta es divideix en diferents modalitats segons l’horari i el servei. Hi haurà acollida (8 h a 9 h), matí (9 h a 13 h), menjador (13 h a 15 h) i tarda (15 h a 17 h). Els preus també van en funció de l’horari i el servei: a partir dels 20 euros de la franja de la tarda fins als 140 amb tots els serveis inclosos. El número mínim per obrir una franja horària serà de 12 infants de cada edat.

La presentació de sol·licituds es pot tramitar fins al 5 d’abril preferiblement a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les famílies que tinguin dificultats per fer el tràmit de forma telemàtica, poden optar a fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) demanant cita prèvia.

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a la família per confirmar la seva acceptació.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES