El Cicle de Música de Cambra arriba a la 25a edició

cent patins femení
El Femení del Cent Patins perd el primer partit de la final i es complica la lliga
26 de abril de 2021
camp de golf. cabús
El Gra convoca un concurs fotogràfic al voltant de Can Sant Joan
26 de abril de 2021

El Cicle de Música de Cambra arriba a la 25a edició

El dijous 29 d’abril es posa en marxa la 25a edició del Cicle de Música de Cambra que organitza l’Escola Municipal de Música Pere Burés i el servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí. El cicle inclou tres concerts gratuïts oberts a tota la ciutadania, cada dijous a les 20.30 h fins al 13 de maig. A causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19, l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia d’entrades.

Les actuacions comencen el 29 d’abril a l’auditori Alícia de Larrocha de l’Escola Municipal de Música amb el duo format per Pau Mercadal al violí i Rafael Roca al piano.

El 6 de maig serà el torn del Dèlia Quartet a l’auditori del Castell. El conjunt format per Estel Vivó Casanovas, saxòfon soprano; Queralt Vivó Casanovas, saxòfon alt; Aaron Lara Bel, saxòfon tenor i Pol Cabrera Plaza, saxòfon baríton; oferirà concert Traçant emocions amb un programa que evoca imatges d’arreu del món.

El cicle es tancarà de nou a l’auditori del Castell el 13 de maig amb el Quartet Altimira format per Maria Florea i Luís Peña als violins; David Andújar a la viola i Mariona Tuset al violoncel.