Miki Núñez, Ana Mena i Nil Moliner, al cartell del Primavera Pop

Pla reactivació sessió treball Ajuntament2
El Pla de Reactivació Socioeconòmica vol consolidar Rubí com el motor de la indústria i la innovació del Vallès
25 de mayo de 2021
festa dels xatos aplec de sant muç
L’església de Sant Pere acull la celebració de la Festa dels Xatos, sense pujada a Sant Muç per la pandèmia
25 de mayo de 2021

Miki Núñez, Ana Mena i Nil Moliner, al cartell del Primavera Pop

Miki Núñez actuarà a Rubí i interpretarà el seu darrer gran tema: ‘Sin notícias de Gurb’.

L’emissora Los 40 Principales ja ha fet públic part del cartell del festival Primavera Pop, que tindrà lloc a l’amfiteatre del Castell el 19 de juny, pocs dies abans de la Festa Major. Artistes com el terrassenc Miki Núñez i el seu darrer èxit Sin notícias de Gurb i Ana Mena i Omar Montes, que estan triomfant amb la cançó Solo, passaran per Rubí per interpretar les seves darreres publicacions musicals.

El cartell el completen altres artistes d’èxit, autors d’algunes de les cançons més escoltades a Espanya, com per exemple Bombai (Tú me has cambiado), Marlon (Con uñas y dientes), Juan Magán (Dónde estás), Nil Moliner (Mi religión i Libertad) o Pol Granch (No pegamos).  A més, també passaran per l’escenari del Primavera Pop la banda Lérica (Hijos contigo), la incombustible Lola Índigo, que acaba de publicar el tema Spice Girls, Emlan (A romper el universo) o Dani Fernández (Clima tropical).

Ana Mena és una de les cantants de moda a Espanya.

També actuarà Rocco Hunt, que amb Ana Mena interpreta la cançó A un paso de la luna, Álvaro de Luna (Duele) i les cantants i compositores Amber Figueroa (Encadenados) i Belén Aguilera (Fuck off). El cartell també inclou el grup de trap català Subliminal (Presumit), l’artista Joan Garrido (Un dia) i Manel Navarro, que amb Miki Núñez interpreta Qué tal?.

Segons ha anunciat Los 40 Principales, el cartell es podria ampliar amb més artistes i per tant encara no està tancada. Pel que fa a la venda i el preu de les entrades, es desconeix com, quan i on es podran comprar. Tampoc se sap amb exactitud quin serà l’aforament del recinte, que haurà de determinar el Procicat.

cartell primavera pop