Jere, Carolina Alabau, Serginho Moreira i Bea Ortiz se sumen a la campanya solidària d’ASAV

Imagen noticia
L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional oferirà un nou punt de suport a Les Torres
16 de octubre de 2020
Imagen noticia
Rubí se suma a una campanya per llençar el masclisme a la paperera
20 de octubre de 2020

Jere, Carolina Alabau, Serginho Moreira i Bea Ortiz se sumen a la campanya solidària d’ASAV

Imagen noticia

L’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) ha impulsat la campanya solidària Give&Receive, que consisteix en la venda de polseres dissenyades per l’escultor Lorenzo Quinn i l’import íntegre de les quals es destina a comprar aliments per a rubinencs en situació de pobresa.

Diverses personalitats destacades de la ciutat ja s’han unit a la campanya solidària, com els artistes Jere, Serginho Moreira, Carolina Alabau o la waterpolista Bea Ortiz. Les polseres estan realitzades en cautxú i simbolitzen el cercle que es crea entre el fet de donar i rebre: la base de la solidaritat.

Les polseres es poden adquirir a la botiga en línia d’ASAV Rubí ( https://shoptake.com/site/asav-rubi ) i en sis punts de venda a la ciutat: al Centre Indart Col·lectiu, la merceria Crisma, la copisteria Digital Six, Biopompas Rubí, Destí Complements, les botigues de moda Enric Escudé i Dinàmic Crescendo. El preu de venda és de 3 o 4 euros per polsera depenent del model.

La campanya Give&Receive s’emmarca dins del projecte d’art solidari a la tardor de l’entitat local, que contempla diverses iniciatives orientades a recaptar fons per cobrir l’augment de la necessitat d’ajuda que ha causat la crisi sanitària.