Jere, Carolina Alabau, Serginho Moreira i Bea Ortiz se sumen a la campanya solidària d’ASAV

Imagen noticia
L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional oferirà un nou punt de suport a Les Torres
16 de octubre de 2020
Imagen noticia
Rubí se suma a una campanya per llençar el masclisme a la paperera
20 de octubre de 2020

Jere, Carolina Alabau, Serginho Moreira i Bea Ortiz se sumen a la campanya solidària d’ASAV

Imagen noticia

L’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) ha impulsat la campanya solidària Give&Receive, que consisteix en la venda de polseres dissenyades per l’escultor Lorenzo Quinn i l’import íntegre de les quals es destina a comprar aliments per a rubinencs en situació de pobresa.

Diverses personalitats destacades de la ciutat ja s’han unit a la campanya solidària, com els artistes Jere, Serginho Moreira, Carolina Alabau o la waterpolista Bea Ortiz. Les polseres estan realitzades en cautxú i simbolitzen el cercle que es crea entre el fet de donar i rebre: la base de la solidaritat.

Les polseres es poden adquirir a la botiga en línia d’ASAV Rubí ( https://shoptake.com/site/asav-rubi ) i en sis punts de venda a la ciutat: al Centre Indart Col·lectiu, la merceria Crisma, la copisteria Digital Six, Biopompas Rubí, Destí Complements, les botigues de moda Enric Escudé i Dinàmic Crescendo. El preu de venda és de 3 o 4 euros per polsera depenent del model.

La campanya Give&Receive s’emmarca dins del projecte d’art solidari a la tardor de l’entitat local, que contempla diverses iniciatives orientades a recaptar fons per cobrir l’augment de la necessitat d’ajuda que ha causat la crisi sanitària.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *