Jornada de portes obertes a Font del Ferro

Imagen noticia
L’equip del parc de Bombers de Rubí guanya el XIV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit
16 de abril de 2018
Imagen noticia
ERC proposa subvencions perquè els comerços siguin accessibles
18 de abril de 2018

Jornada de portes obertes a Font del Ferro

Imagen noticia

La Font del Ferro va celebrar el diumenge una nova jornada de portes obertes molt participativa. Els visitants de les instal·lacions van poder visitar el viver, acompanyats pels treballadors, comprar plantes i gaudir de les diverses propostes lúdiques.

Per l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, la jornada de portes obertes té com a finalitat «difondre la important tasca d’inclusió social que desenvolupa Font del Ferro, oferint formació i treball a persones amb diversitat intel·lectual».

Durant la jornada de portes obertes, també es va fer un taller de sembra de plantes aromàtiques, actuacions musicals i un aperitiu. Tots els visitants van rebre una planta de producció pròpia.

Actualment, la Font del Ferro dona feina a nou treballadors el Centre Especial de Treball (CET) de viver i a quatre al CET forestal. A més, compta amb un Servei d’Atenció Diürna amb 22 usuaris, que engloba el Servei Ocupacional d’Inserció dirigit a persones que s’estan formant per accedir al món laboral i el Servei de Teràpia Ocupacional.