L’Ajuntament contracta una desena de persones que estudien FP dual

guia acollida
L’Ajuntament edita una guia d’acollida destinada a les persones nouvingudes
14 de junio de 2021
juan romero rubí
Juan Romero continuarà sent l’entrenador de la UE Rubí una temporada més
14 de junio de 2021

L’Ajuntament contracta una desena de persones que estudien FP dual

Fotografia de les persones que s’han incorporat a l’Ajuntament i les autoritats. / Ajuntament-Localpres

El consistori ha contractat 10 persones que estudien Formació Professional dual als instituts La Serreta i L’Estatut. L’FP dual té per objectiu donar resposta a les necessitats del mercat laboral augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses.

El nou personal de l’Ajuntament farà 100 hores de pràctiques per adaptar-se al funcionament de l’administració i al setembre començarà l’estada remunerada en modalitat de contracte laboral durant 900 hores.

Els cinc alumnes de l’Estatut que estudien graus relacionats amb la informàtica treballaran al Rubí Forma i al servei d’informàtica municipal, mentre que les cinc estudiants de La Serreta s’incorporaran a les escoles bressol municipals i al servei de Joventut.

“Defensem el valor de l’FP dual i com a empresa que som, res millor per defensar una cosa que predicar amb l’exemple”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez. També ha dit que l’Ajuntament continuarà treballant per fomentar la formació professional dual entre les empreses de la ciutat.