Jubilats rubinencs demanen un increment de les pensions

Imagen noticia
Jordi Turull es mostra «optimista» a Rubí sobre la possibilitat d’arribar a un acord de govern
26 de febrero de 2018
Imagen noticia
Exposició a la Biblioteca sobre els anys 70 a través d’una revista satírica de l’època
28 de febrero de 2018

Jubilats rubinencs demanen un increment de les pensions

Imagen noticia

Un grup d’una seixantena de jubilats i pensionistes rubinencs s’estan organitzant per tal de constituir una plataforma i reivindicar un augment de les pensions. En els darrers dies, diferents ciutats catalanes i de l’estat espanyol han acollit manifestacions i concentracions en contra de l’augment del 0,25% de les pensions no contributives. «El 0,25% és un desastre, com a mínim demanem que s’augmenti l’IPC, el cost de la vida, perquè la llum, l’aigua, el gas, el lloguer, el transport públic… Tot ha augmentat», explica Jordi Navarro, un dels jubilats impulsors de la iniciativa.

La llavor d’aquest grup va néixer en la manifestació que va tenir lloc a Terrassa la setmana passada per demanar l’augment de les pensions. Altres ciutats, com Sant Cugat també s’han organitzat i els rubinencs que van assistir a la concentració van pensar que seria molt interessant crear una plataforma de suport a Rubí. «A través de les xarxes socials, del boca-orella hem convocat aquesta reunió», explica Navarro, que es repetirà el dimarts vinent a les 11 hores a la plaça de Pere Aguilera per afegir més gent i començar a preparar accions reivindicatives.

«Som jubilats i gent que lluita per reivindicar un augment de les pensions just i digne i també volem que passi d’avis a nets, perquè cada vegada hi haurà més dificultats per a les persones jubilades».
La trobada ha tingut lloc aquest dimarts al migdia davant de l’Ajuntament.