La 8a edició del Festival de Blues de Rubí arriba amb un cartell de luxe

mossos d'esquadra
Ingressa a presó un jove com a presumpte autor de tres robatoris amb violència a Rubí
24 de agosto de 2021
El servei d’autoreparació de petits aparells torna a l’Ateneu al setembre
26 de agosto de 2021

La 8a edició del Festival de Blues de Rubí arriba amb un cartell de luxe

La incombustible Big Mama Montse actuarà la primera nit amb una banda jove.

La Societat de Blues de Rubí organitza entre el 3 i el 5 de setembre la vuitena edició del Festival de Blues, que se celebrarà a l’amfiteatre del Castell de Rubí. L’esdeveniment oferirà sis concerts a l’aire lliure amb actuacions molt destacades i completament gratuïtes.

L’esdeveniment musical arrencarà el 3 de setembre a les 20 h amb una actuació de Carla Sunday&The Blue Birds. La veu emergent del blues català actuarà acompanyada del pianista Poyo Moya, el contrabaix Oriol Fontanals i el bateria Reginald Vilardell. L’actuació anirà seguida del concert de Big Mama Montse Tribute: la veu de referència del blues de Catalunya estarà envoltada per una banda molt més jove integrada pel guitarrista Martín Búrguez, el saxo tenor Pol Padrós, el contrabaix Oriol Fontanals i el bateria Arnau Julià.

El grup The Low Down Groovers actuarà el 4 de setembre.

El 4 de setembre actuaran a les 20.30 h The Low Down Groovers. Es tracta d’un quartet de fanàtics del low-down blues format per la veu i l’harmònica de Chef Dave, el guitarrista Sergi Escriu, el bateria Òscar Hita i el baixista Freddy Muñoz. Los Peligrosos Gentlemen, un grup de blues de l’arxipèlag balear format per Ignasi Simó i Balta Bordoy, Pablo di Salvo i David Soldavini, actuaran a les 22.30 h.

Per tancar el festival, el 5 de setembre hi haurà dos concerts més. A les 12 h serà el torn de Predicador Ramírez i David Giorcelli. Ramírez és un dels músics llegendaris de la guitarra blues al nostre país, especialitzat en música negra, i anirà acompanyat del pianista Giorcelli, un enamorat del blues de Chicago i el boogie woogie. Ja al vespre, a les 20 h pujarà a l’escenari Mike Sánchez, un artista britànic de rhytm&blues que va ser pianista i vocalista de la banda de Bill Wyman, els Rhythm Kings. El pianista i vocalista oferirà un espectacle de boogie-woogie amb la bateria de Blas Picón i el contrabaix de Javier Cortés.

L’artista britànic Mike Sánchez tancarà el festival.

Per assistir als concerts, que compten amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i el patrocini de diversos comerços de la ciutat, caldrà inscriure’s prèviament a través del web de la Societat de Blues de Rubí. El Festival de Blues de Rubí se celebra de forma ininterrompuda des de fa vuit anys, malgrat les restriccions de la pandèmia.