Ingressa a presó un jove com a presumpte autor de tres robatoris amb violència a Rubí

La Sala acull una nova temporada del Cicle Gaudí, el cinema de producció catalana
23 de agosto de 2021
La 8a edició del Festival de Blues de Rubí arriba amb un cartell de luxe
25 de agosto de 2021

Ingressa a presó un jove com a presumpte autor de tres robatoris amb violència a Rubí

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dijous passat un home de 19 anys, nacionalitat marroquina i veí de Rubí com a presumpte autor del delicte de tres robatoris amb violència i lesions.

Els fets es van produir el 18 d’agost al voltant de les 22.30 h a l’interior de l’estació, quan una dona d’edat avançada va ser assaltada per un jove, que li va sostreure de forma violenta una cadena d’or que portava al coll. Com a conseqüència de l’estrebada, la dona va caure a terra, fet que li va provocar el trencament d’un os del braç i un fort cop a la cara.

Els agents van iniciar una investigació dels fets i al dia següent van poder relacionar el cas amb un detingut que havia realitzat la Policia Local per dos robatoris violents més a la mateixa localitat, realitzats amb el mateix modus operandi i amb una descripció coincident. El presumpte autor té antecedents anteriors per fets similars.

El detingut va passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Rubí el 21 d’agost i el jutge va decretar l’ingrés a presó.