La Biblioteca acull la mostra ‘Sant Llorenç del Munt des de la terrassa’, de Gerard Bosch

ple
La mobilitat i els joves centren el plenari del mes de març
1 de abril de 2022
concurs narrativa gent gran
Les obres del 19è Concurs de Poesia i Narrativa es poden presentar fins al 18 d’abril
1 de abril de 2022

La Biblioteca acull la mostra ‘Sant Llorenç del Munt des de la terrassa’, de Gerard Bosch

Redacció

L’exposició fotogràfica ‘Sant Llorenç del Munt des de la terrassa’ s’inaugurarà divendres vinent 1 d’abril a les 18 h a la Biblioteca Municipal. La mostra, del músic i compositor rubinenc Gerard Bosch, ara resident a Terrassa, consta d’una selecció de 12 fotografies a color.

En aquestes, l’artista ha volgut copsar les diferències de llum i color que es poden observar a partir de diverses fotografies dirigides a la muntanya de Sant Llorenç del Munt, preses a la mateixa hora (10 h) amb la mateixa òptica i enquadrament des de la terrassa de casa seva, al barri de Poble Nou de Terrassa.

Aquestes fotos són el resultat d’un recull de més de cent que l’autor ha anat realitzant des del mes d’abril de 2021 fins al mes de març del 2022.

Es tracta d’una exposició de caràcter netament documental, on les fotografies no han tingut cap mena d’alteració ni retoc.

El dia de la inauguració,  l’exposició es complementarà amb la projecció de 5 reportatges visuals d’una selecció de 40 fotografies, de 2 minuts de duració aproximada, seguint l’ordre cronològic en què s’han dut a terme. 

Aquests reportatges aniran acompanyats d’un suport sonor-musical de diferents característiques estilístiques (documental clàssic, quartet de corda minimalista, arranjament per piano sol del tema ‘Color Esperanza’ de Coti, enregistrament analògic de saxo i bateria, un acompanyament sonor basat en sons de la natura). D’aquesta forma, el públic assistent podrà comprovar les diferents percepcions d’un mateix reportatge visual però amb una banda sonora diferent. La mostra es podrà visitar fins al 23 d’abril. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES