Les obres del 19è Concurs de Poesia i Narrativa es poden presentar fins al 18 d’abril

sant llorenç de munt
La Biblioteca acull la mostra ‘Sant Llorenç del Munt des de la terrassa’, de Gerard Bosch
1 de abril de 2022
pont carrer cadmo autor desconegut AMRU (002)
El Rubí d’abans: ‘El pont del matadero’ o del carrer Cadmo
1 de abril de 2022

Les obres del 19è Concurs de Poesia i Narrativa es poden presentar fins al 18 d’abril

L’Associació Casal de la Gent Gran de Rubí organitza la 19a edició del Concurs de Poesia i Narrativa, que està dedicat a l’escriptor i poeta rubinenc Francesc Alujas.

Poden participar en aquest certamen les persones majors de 15 anys i els autors podran presentar un màxim de dues obres. El tema és lliure i pot ser en català o en castellà, però haurà de ser un text inèdit. L’extensió de les poesies serà de com a màxim 60 versos, mentre que per la narrativa, l’extensió serà de 2.000 paraules.

Els treballs s’han d’enviar a l’atenció de Pilar Ansó, al correu electrònic [email protected] o bé a [email protected] Les obres han d’anar sense signar. A banda, s’han d’enviar les dades completes de l’autor i els títols de les obres presentades, a la mateixa adreça de correu. En cas de dificultat, les obres es poden fer arribar a través de correu postal a l’adreça carrer Magallanes, 60 (08191) Rubí, a l’atenció de l’Associació de la Gent Gran de Rubí.

El termini de presentació de les obres finalitza el 18 d’abril. El jurat estarà format per Roser Tutusaus, Carme Pomareda, Albert Bové i Adrià Martín. Hi ha quatre categories: poesia en català, poesia en castellà, narrativa en català i narrativa en castellà.

El nom dels guanyadors, que rebran un obsequi, es faran públics el 4 de maig en un acte al Casal Cívic del carrer Magallanes a les 18 h, durant el qual actuarà la Coral del Casal Josep Rusiñol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *