La cineasta Marga Almirall explicarà a l’alumnat de 6è del Pau Casals com fer un curtmetratge

habitatge
S’amplia el termini per sol·licitar els ajuts al lloguer del Ministeri
26 de mayo de 2021
dante fachín
Conferència d’Albano Dante Fachín sobre el model econòmic
26 de mayo de 2021

La cineasta Marga Almirall explicarà a l’alumnat de 6è del Pau Casals com fer un curtmetratge

Dins del projecte Magnet de l’escola Pau Casals i la Filmoteca de Catalunya, el centre educatiu acull el 31 de maig a les 9 h una nova edició de Cineastes a l’escola. En aquesta ocasió, serà Marga Almirall qui visitarà el Pau Casals i explicarà als alumnes de 6è de Primària com fer un curtmetratge. L’alumnat d’aquest curs està preparant un curt al voltant de l’experiència a l’espai on han viscut i crescut des dels 3 anys abans de fer el salt a l’institut, que es presentarà el 15 de juny al teatre municipal La Sala.

L’acte serà tancat per la situació sanitària i els alumnes prèviament hauran visualitzar treballs de la cineasta per poder fer-li preguntes. Marga Almirall és realitzadora, muntadora i directora de contingut de la cooperativa Drac Màgic. Ha realitzat diversos curtmetratges com Ho vull veure tot, Estimada (vida) diària, Elena Universo i actualment està treballant per estrenar El que encara balla en mi, juntament amb Júlia Gaitano.

El mateix dia a la tarda, Júlia Betrian, de la Filmoteca de Catalunya, oferirà un taller d’escriptura de guió per complementar els aprenentatges de la sessió del matí.