L’institut La Serreta també serà centre Magnet

mercat
Els paradistes del Mercat convoquen la primera edició del premi literari Lletres del Mercat
26 de abril de 2021
el pinar. lali puig
El Pinar comptarà amb un dispositiu d’inserció sociolaboral
27 de abril de 2021

L’institut La Serreta també serà centre Magnet

L’institut La Serreta ha estat seleccionat per la Fundació Bofill i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per sumar-se al Programa Magnet a partir del curs vinent. Aquest programa té com a objectiu crear aliances per a l’èxit educatiu i acompanyar els centres en el desenvolupament d’un projecte en aliança amb una institució d’excel·lència. Aquesta col·laboració permet que el centre desenvolupi un projecte educatiu innovador i de qualitat i que es converteixi en un projecte de referència tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

La Serreta ha presentat una proposta de treball basada en la coeducació com a eix temàtic. La idea del projecte és treballar des dels àmbits de l’expressió artística, musical i física, ja que són àrees que permeten trobar talents en tot l’alumnat. A hores d’ara, el centre busca un patrocinador potent per desenvolupar el projecte. La directora del centre, Laura Alegre Sanz, ha destacat que “pensem que és una gran oportunitat pel model d’escola pública inclusiva i de qualitat de Rubí i també per la comunitat educativa de La Serreta”.

A Rubí ja hi ha dues escoles, la Montessori i el Pau Casals, que formen part del programa Magnet. “Ara tenim l’oportunitat de fer créixer aquesta experiència en un centre de secundària i fer de Rubí una de les ciutats amb més magnetisme per la innovació i la qualitat de l’educació pública”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Víctor García