La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge torna a la rambla del Ferrocarril el 13, 14 i 15 de maig

El Rubimot culmina el 20 de maig amb el sorteig d’un lot de productes del Mercat Municipal
6 de mayo de 2022
la nueve abocador
Multa de més de 600.000 euros pels responsables dels abocaments a l’extractiva La Nueve
9 de mayo de 2022

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge torna a la rambla del Ferrocarril el 13, 14 i 15 de maig

Cristina Carrasco

La Rambla del Ferrocarril acollirà el proper cap de setmana, els dies 13, 14 i 15 de maig, la 7a Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge, una iniciativa que es recupera després de dos anys d’absència per la pandèmia. “Aquesta és una de les fires que més ens han demanat de tornar a fer i la recuperem amb més ganes que mai” ha apuntat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, qui ha detallat algunes de les principals novetats com la implicació del teixit comercial o l’animació musical cada jornada.

La Fira comptarà amb la presència de 16 productors de cervesa artesana i 6 parades de formatges. A més, l’oferta gastronòmica es complementarà amb nou foodtrucks i cinc parades d’alimentació.

En aquesta edició, la fira comptarà amb la implicació dels comerços i la restauració de la ciutat. Així, del 9 al 15 de maig, la clientela que compri cervesa artesana per més de 10 euros a Bodega Rosàs i Vinalium, rebrà  un val  que podrà bescanviar a la Fira per un got oficial. 

A més, gairebé totes les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Municipal i gairebé el 90% dels establiments d’aquest sector de la ciutat s’han sumat també a la iniciativa i repartiran vals per obtenir el got oficial de la Fira  per cada compra superior a 10 euros en formatges.

Entre les novetats d’aquesta nova edició, hi ha la implicació del teixit comercial i animació musical cada jornada

Finalment, alguns restauradors locals oferiran també un menú especial amb motiu de la Fira que incorporarà un plat o unes postres amb cervesa o formatge i permetrà també aconseguir un got oficial.  L’Artesana, El Restaurant Gómez, El Bar Galicia, El Bar Manel i Kubic són alguns dels establiments que ja s’han adherit a la proposta.

D’altra banda, cada tarda, DJ locals oferiran sessions musicals i cada dia s’oferirà també concerts en directe, amb formacions diverses, tres de les quals són de la ciutat: Soulgarden (divendres a les 21 h), Blue Funky Mamma (dissabte a les 12.30 h) i Soak in bleach (dissabte 20 h). Segons Martínez, pensant en els més petits i en el públic familiar, la fira inclourà un espai de joc pels infants. Pel regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, la iniciativa aposta per reproduir “el model d’èxit d’altres propostes de la ciutat: música local, propostes gastronòmiques de qualitat, complicitat amb el sector comercial; un vessant familiar de dia i una part més festiva al vespre”.

La Fira obrirà divendres 13 de maig de 18 a 01 h, dissabte 14 de maig de 12 a 01 h i diumenge 15 de 12 a 21 h. Entre els productors de cervesa artesana que han confirmat l’assistència hi 

Bertus (Rubí), 27 Club Brewery  (Badalona), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Juguetes Perdidos (Argentina); Engorile (Montornès del Vallès), La Canetenca (Canet de Mar), Florestina (La Floresta), Senglars (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La Cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), Ebrewine (Horta de Sant Joan), +Malta (Malta) i Comic Beer (Cardedeu).

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES