El Rubimot culmina el 20 de maig amb el sorteig d’un lot de productes del Mercat Municipal

carrer
L’Ajuntament reorganitza accessos a l’illa de vianants per facilitar al veïnat l’arribada als aparcaments
6 de mayo de 2022
fira de la cervesa
La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge torna a la rambla del Ferrocarril el 13, 14 i 15 de maig
7 de mayo de 2022

El Rubimot culmina el 20 de maig amb el sorteig d’un lot de productes del Mercat Municipal

Redacció

El Rubimot és un joc lingüístic sobre vocabulari d’alimentació en diferents llengües que es pot jugat al Mercat Municipal de Rubí. A cada parada, un cartell diferent segons el tipus d’alimentació, fruites, verdures, carnisseria, peixateria, bar, forn, exposa paraules del ram en català, castellà, anglès, francès, àrab i xinès. 

Els participants poden accedir al joc amb un codi QR i el 20 de maig entraran en el sorteig d’un lot de productes, gentilesa del Mercat Municipal de Rubí. A través d’aquest joc lingüístic, els participants adquireixen coneixement de vocabulari específic del mercat i l’alimentació, comparen el lèxic de les llengües majoritàries que es parlen a la ciutat, aprenen frases fetes en català i curiositats culturals al voltant dels productes del Mercat.

El Rubimot és una iniciativa organitzada pel Pla educatiu d’entorn, del Servei Educatiu, i el Servei Local de Català de Rubí, del Consoci de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, amb la col·laboració de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal i l’Ajuntament de Rubí.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES