La jornada sobre Formació Professional tornarà a ser virtual

donació de sang
Quatre jornades de donació de sang a la Biblioteca entre l’abril i el maig
6 de abril de 2021
aran pina
Aran Pina es proclama subcampió d’Espanya de waterpolo amb la selecció catalana infantil
7 de abril de 2021

La jornada sobre Formació Professional tornarà a ser virtual

L’Ajuntament de Rubí impulsa la setena edició de la jornada anual sobre Formació Professional, que per segona vegada consecutiva es farà en format virtual. Es tracta d’una activitat que serveix per orientar les persones que volen continuar o reprendre els estudis a través del camí de la Formació Professional i que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 d’abril. Per assistir-hi, només caldrà entrar al web www.rubi.cat/FP.

La inauguració de la mostra serà el 13 d’abril a les 9 h i anirà a càrrec de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor d’Educació, Víctor García. Posteriorment, la pàgina web donarà accés a l’oferta formativa de Formació Professional ordenada per famílies professionals: Activitats físiques i esportives, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Electricitat i electrònica, Energia i aigua, Ensenyaments artístics, Hostaleria i turisme, Imatge personal, Informàtica i comunicacions, Sanitat, serveis socioculturals i a la comunitat, Transport i manteniments de vehicles, Formació per a persones adultes i Suport integral en la millora de l’ocupabilitat.

Dins de cada família professional, els visitants virtuals trobaran els cicles formatius que s’ofereixen a Rubí, l’escola o institut que els ofereix, els detalls de les sortides professionals que proporciona cada cicle formatiu i un audiovisual sobre cadascuna de les formacions.

De forma paral·lela, s’han preparat xerrades informatives que també es podran seguir en format audiovisual.