Quatre jornades de donació de sang a la Biblioteca entre l’abril i el maig

cent patins femení
El Femení del Cent Patins jugarà la final del play-off de lliga contra el PC Tres Cantos
6 de abril de 2021
cartell fp
La jornada sobre Formació Professional tornarà a ser virtual
6 de abril de 2021

Quatre jornades de donació de sang a la Biblioteca entre l’abril i el maig

El Banc de Sang i Teixits ha programat quatre noves jornades de donació de sang a la planta baixa de la Biblioteca, a l’espai Biblio Social. La primera donació de sang està tenint lloc avui mateix per tal de recuperar les reserves de sang després de les vacances de Setmana Santa, en què les donacions acostumen a baixar, però les necessitats es mantenen.

A banda de la jornada d’avui, entre els mesos d’abril i maig hi haurà tres jornades més: el 20 d’abril, dinamitzada per Maristes Rubí, i el 4 i 18 de maig. L’horari de donació és sempre de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h.

Com a mesura de seguretat per la covid-19, cal reservar hora per participar a qualsevol de les campanyes organitzades pel Banc de Sang i Teixits. El tràmit es pot fer fàcilment a través de la pàgina web donarsang.gencat.cat. Aquest portal digital permet visualitzar a temps real l’estat de les reserves de donacions per als propers dies, de forma que la persona donant pot apuntar-se en els moments de més necessitat. Per aquest dimarts, estan previstes 768 donacions. Cada dia calen al voltant de 1.000 donacions per poder garantir el subministrament de components sanguinis a tots els pacients que ho requereixin.