Rubí prohibeix l’accés als parcs infantils

Imagen noticia
Se suspenen les activitats de culte secundàries, però es mantenen alguns oficis religiosos
13 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’alcaldessa signa un decret per organitzar els serveis mínims de l’Ajuntament
16 de marzo de 2020

Rubí prohibeix l’accés als parcs infantils

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha impulsat noves mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus. Dins d’aquest nou paquet de mesures, destaca la prohibició d’accedir als parcs infantils. Les zones de joc ja mostren un cartell comunicant la restricció. A, més, els agents cívics realitzaran tasques de sensibilització a la seva entrada.

El servei de deixalleria mòbil es deixarà de prestar durant els propers dies. En canvi, la deixalleria de Cova Solera seguirà operativa, tot i que es prendran mesures per evitar contagis.

D?altra banda, a partir de dilluns, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del centre només atendrà de forma presencial els casos més urgents pels quals s’hagi concertat cita prèviament. Per la resta de tràmits, es prioritzarà l’atenció telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. En canvi, l’OAC de Les Torres estarà tancada.

Altres serveis que només atendran a la ciutadania amb cita concertada seran l’edifici de l’Ajuntament, l’Oficina Municipal d’Escolarització, la Finestreta Única Empresarial, el Servei de Llicències i la primera acollida de Serveis Socials, entre altres.

Pel que fa a l’Oficina Municipal d’Informació de Consum, donarà servei de forma telefònica i telemàtica d’acord amb les especificacions que consten a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Al cementiri, no s’hi farà gestió administrativa, però continuaran operatives les vetlles i les cerimònies.

A més, la Diputació de Barcelona ha decidit mantenir inoperativa l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària, situada al carrer Pau Claris.