La programació de l’estiu per a joves retorna el festival de Microteatre

El camí ple d’obstacles d’una família colombiana per aconseguir asil polític
23 de junio de 2022
La rubinenca María Ruiz, de la UP Las Torres, campiona d’Espanya juvenil de petanca
23 de junio de 2022

La programació de l’estiu per a joves retorna el festival de Microteatre

Redacció

La programació d’activitats dirigides als joves a l’estiu ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb la segona edició del Saló del Còmic, que ha omplert la rambla del Ferrocarril divendres, dissabte i diumenge.

L’altra gran activitat destinada als joves aquest estiu, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny. Serà la 7a edició del festival Addictes al Microteatre. Es tracta d’una activitat impulsada per Tiamat Teatre i que oferirà 9 espectacles diferents al Celler: ‘Gris’, de Raúl Velasco, ‘El Punto H’, de Tamboril Teatro, ‘Picardies’, del Grup de Teatre d’Arenys de Munt, ‘Curiosa Coincidència’, de Drama Dramantis, ‘Apassionata’, de Ferran Vilajosana, ‘Actress life’, de Teatre Efímer, ‘Paraules que no són fàcils de dir’, de Micromina Teatre, ‘La decisió de Finnian’, de Fata Morgana i ‘Una obra d’Ignasi, d’Ignasi Muñoz. La reserva d’entrades gratuïtes es pot fer al correu electrònic [email protected]

També hi ha altres propostes relacionades amb la cultura, com ara un curs de cinema a càrrec de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Del 18 al 22 de juliol, alumnat d’entre 14 i 18 anys aprendrà nocions bàsiques del llenguatge audiovisual realitzant un curtmetratge. També hi haurà cinema a la fresca, amb la projecció del film ‘El viaje de Chihiro’, a la plaça de la Sardana el 8 de juliol.

Pel que fa a l’oferta formativa, entre el 4 i el 8 de juliol hi haurà un curs de vetllador i un curs de premonitor. També està previst un curs de dinamització poliesportiva entre el 5 i el 12 de juliol, un curs de monitor d’activitats de lleure infantils i juvenils i un curs de dinamització esportiva entre el 13 i el 15 de juliol i un curs d’animació sociocultural entre el 18 i el 22 de juliol. També s’ofereix una càpsula informativa sobre l’atenció als infants amb TEA el 14 de juliol.

Activitats esportives

Pel que fa a l’àmbit esportiu, el 12 de juliol hi haurà un torneig de tenis taula, el 6 i 20 de juliol una tarda de vòlei passat per aigua, el 13 de juliol un vespre d’esports al carrer i el 26 de juliol una gimcana d’aigua. A més, el 15 de juliol està previst un torneig de Gaming amb campionats de Super Smash Bris, Just Dance, FIFA 2022 i Mario Kart Deluxe.

Finalment, el Servei de Joventut manté les assessories especialitzades durant el juny i el juliol. Les sessions es poden dur a terme per telèfon, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES