La rubinenca María Ruiz, de la UP Las Torres, campiona d’Espanya juvenil de petanca

microteatre
La programació de l’estiu per a joves retorna el festival de Microteatre
23 de junio de 2022
lgtb
Rubí celebrarà el Dia de l’Orgull LGTBI amb diverses activitats el 28 de juny
27 de junio de 2022

La rubinenca María Ruiz, de la UP Las Torres, campiona d’Espanya juvenil de petanca

La rubinenca María Ruiz, de la Unió Petanca Las Torres-Rubí, s’ha proclamat Campiona d’Espanya juvenil, en el Campionat d’Espanya Individual Juvenil disputat el passat cap de setmana a Santa Susanna (Maresme). Ruiz, assistida en tot moment per la tècnica May Castilla, no va començar de la millor de les maneres. La primera part del campionat es va disputar amb un sistema suís internacional i María va passar com a última classificada del seu grup. 

A partir d’aquest moment la seva progressió va ser total i va començar a deixar enrere rivals fins a arribar a la semifinal on es va trobar amb la jugadora d’Andalusia María A. Soto a la que va es va imposar de manera inapel·lable per un contundent 13 a 2. Ja a la final va tenir com a contrincant a la jugadora del Santa Coloma Laia Pomares. Aquesta partida va ser molt més disputada i María va saber patir per acabar guanyant per 13 a 10 aconseguint així la medalla d’or.

Aquest resultat classifica la rubinenca directament pel Campionat d’Europa que es disputarà a Palma de Mallorca el proper mes d’octubre.

Comments are closed.