La Sala acull l’adaptació teatral del llibre ‘Canto jo i la muntanya balla’

La Biblioteca mostra una exposició sobre sexualitat orientada als adolescents
8 de noviembre de 2021
L’HCR Cent Patins presenta els equips del club en una gran festa de l’hoquei local
9 de noviembre de 2021

La Sala acull l’adaptació teatral del llibre ‘Canto jo i la muntanya balla’

Escena de l’obra de teatre ‘Canto jo i la muntanya balla’.

El teatre municipal La Sala porta a escena el muntatge ‘Canto jo i la muntanya balla’, una producció de La Perla 29 sobre el llibre escrit per Irene Solà. Es tracta d’una dramatúrgia de Clàudia Cedó, amb música de Judit Neddermann, que proposa a l’espectador gaudir d’un text màgic on es pot veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.

L’espectacle, dirigit per Guillem Albà i Joan Arqué, compta amb les interpretacions de Laura Aubet, Diego Lorca, Anna Sahun, Ireneu Tranis i Caterina Tugores i la guitarrista Amaia Miranda. A ‘Canto jo i la muntanya balla’ prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvol i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme i de guerres fratricides, però que també encara bellesa.

L’espectacle s’estrenarà a Rubí el 14 de novembre a les 18 h a La Sala i el preu de les entrades és de 20 euros i de 15 euros amb descompte.